VIL DU MÆRKE SUSET SOM HESTEEJER?

Din hest er kun ét klik væk

Forstil dig en varm sommerdag. En kold drik i hånden, sommerfugle i maven, der udvikler sig til en boblende glæde, som spreder sig ud i fingerspidserne. En højtaler, hvorfra det lyder, at din hest netop har vundet løbet og dagens gevinst. Dernæst et kærligt omfavn, og før du ved af det, står du i en vindercirkel med euforiske venner og nye bekendte, der alle har det til fælles, at de er medejere af den samme hest.

Lyder skønt, gør det ikke?

Som hesteejer er du sikret en bred palette af oplevelser. Det skal være sjovt, anderledes og helt specielt at være medejer. Du har også mulighed for at vinde penge på din hest, hvis den klarer sig godt. I fællesskab med hestens bagland sørger vi for magiske øjeblikke på din lokale bane, hestens hjemmebane. Fælles for det hele er, at vi er sammen om hesten.

Alle kan blive ejer. Det kræver ikke kendskab til sporten, men vi lover dig, at når sæsonen er afsluttet, har du haft det sjovt og ved, hvad en Sulky er, eller hvad det vil sige at vinde terræn. Måske har dit ejerskab også medført en økonomisk gevinst.


 

Ofte stillede spørgsmål:

Find din hest her!