Påskedagene indledes på Fyens Væddeløbsbane - Startlisten er klar

Skærtorsdag indleder påskedagene, og traditionen tro byder højtiden på mange løbsdage. Hele fem dage i træk er der danske væddeløb, og rækken indledes på Fyens Væddeløbsbane med bl.a. årets første fremvisningsløb for de toårige heste. 

 

Der er stadig nogle måneder til de første løb for yngste årgang, der i år er kendetegnet ved forbogstavet L. Men allerede Skærtorsdag bliver de første toåringer luftet, når der på Fyens Væddeløbsbane afvikles fremvisningsløb.

Der er tilmeldt 11 heste, og heraf kommer hele otte fra lokale Martin Hansens træningskvarter. Fremvisningsløbet afvikles kl. 12.20, så der er god grund til tidligt fremmøde. 

Der bydes efter fremvisningsløbet på ni løb, og det er med masser af heste især i to amatørløb, der begge er med til at gøre V5-spillet til noget særligt. 

Tidligere på dagen er der sæsondebut til sidste års Kriteriums-deltager Juan, og nævnes skal også, at Anders Pedersen tager turen fra Aalborg til Odense med tre heste - og reelt med tre vinderchancer. Hestene er Jacana, Hilllsborough og Just Magic. 

Du finder startlisterne til Skærtorsdag ved at trykke her

Fik du læst...