Søndagens danske løb: Storløbssæsonen skydes i gang i Skive

Så sker det. Årets storløbssæson inden for travet skydes i gang i eftermiddag, når BioCirc Trav Arena Skive byder indenfor til årets største løbsdag på den hyggelige bane. Og som altid på denne dag er det via topsport med internationalt snit.

Traditioner er en væsentlig del af den danske væddeløbssport, og gennem adskillige år har Musketerdagen på BioCirc Trav Arena Skive været synonym med storløbssæsonens komme. Eftermiddagens program holder på alle parametre traditionen i hævd. 

Musketerdagen er nærmest en institution inden for travsporten, og hvor navnet refererer til tre af de helt store avlshingste i dansk travavl med løb for de 3-årige, de 4-årige og de 5-årige. Og der er virkelig tale om et program fra øverste hylde.

Det kommer for vidt at nævne hele perlerækken af heste til start, så i stedet kan vi stille nogle relevante spørgsmål. 

- Er Kungfufighting stadig ubesejret efter søndagens start mod stærke italienere?

- Er Kriteriumsvinderen Just Hans klar til at matche stærke og spændende udenlandske modstandere? 

- Bliver den tyske derbytoer Y Not Diamant favorit i 5-års løbet? 

- Hvor klar er den store danske stjerne Extreme i opgøret for bedste klasse efter næsten to års løbspause og mod bl.a. Usain Lobell?

Dette og meget mere får du svar på i løbet af eftermiddagen, hvor der er hele 113 heste til start i de 11 løb.

Første løb er programsat til kl. 14.00, men dørene åbnes allerede fra kl. 11.00, så kom i god tid og nyd atmosfæren og forventningens sitrende spænding. 

Du finder mere info, billetkøb, baneprogram m.m. ved at at trykke her

Fik du læst...