Om Hestepakken Adgangskort

Dansk Hestevæddeløb bragte i sidste uge meddelelsen om det nye tiltag kaldet Hestepakken Adgangskort. Her kommer en uddybende beskrivelse og som svar på kommentarer på andre platforme. 


I sidste uge beskrev Dansk Hestevæddeløb på denne side, at vi har lyttet til sportens interessenter og genindfører adgangskort for to personer til alle løbsdage på travsiden. 
Processen har været længe undervejs, men en positiv følgeeffekt har været, at der er blevet ryddet op i alle tidligere og i praksis udløbne hesteejerkort. 

Det er vigtigt at fortælle, at der IKKE er tale om et nyt gebyr. Gennem årtier har DTC’s kontohavere været en del af et obligatorisk abonnement på Væddeløbsbladet, og prisen var præcis den samme som i 2024-udgaven – nemlig 600 kr. plus moms. Beløbet er derved ikke indeksreguleret, samtidig med, at den nye opkrævning reelt dækker over to år. 

Beløbet bruges bl.a. til at dække selve administrationen af Hestepakken Adgangskort, men mere vigtigt de systemer, der er tilknyttet administrationen af vores sport. 
Vi er sammen med Svensk Travsport aktuelt i gang med den sidste udvikling af et helt nyt Sportssystem, som fra 2025 vil give helt andre og bedre muligheder for vores brugere. 

Samtidig er det vurderingen i bestyrelserne både i DTC og i Dansk Hestevæddeløb, at fri entré til vores løbsdage reelt repræsenterer en værdi. 
Adgangen for to personer på en enkelt vilkårlig løbsdag svarer til ca. 20 % af den årlige indbetaling. 
I vores baners budgetlægning er entréindtægter en væsentlig faktor for, at banerne kan sikre en god oplevelse for såvel kendte som nye gæster.

Det afgørende er, at samtlige midler fra Hestepakken Adgangskort går tilbage til sporten og til understøttelse af den løbende udvikling. 

Vi håber, at vi med ovenstående kan skabe en forståelse for dels konceptet, dels beløbets størrelse. 

Fik du læst...