Lørdagens danske løb: Fyens Væddeløbsbane byder indenfor ved middagstid

Lunch eller brunch? Det afhænger givet af af den enkeltes præferencer, men under alle omstændigheder er der mulighed for at vælge frit, når Fyens Væddeløbsbane fra kl. 12.45 byder på Spring Racing med hele ti løb programmet. 

 

Med masser af heste til start vil det sportslige være på plads på den fynske oval. Om det så skal være en dagens ret i Vaskehuset eller buffet i banens restaurant må være op til den enkelte. 

Under overskriften Spring Racing bydes der under alle omstændigheder på begge varianter som supplement til det sportslige, hvor man kan se frem til Flemming Jensens er første besøg på Fyens Væddeløbsbane i denne sæson. Han sidder bl.a. bag Pure Atlas, der indledte sæsonen med bravour på hjemmebanen i Aalborg. 

I samme løb finder vi en anden Aalborg-træner i form af Jeppe Juel, der sidder bag nyerhvervelsen Hefner Am. Der er tale om en ganske hurtig, men på papiret også ustabil hest, men den udfordring har Juel måske løst siden seneste start i det svenske tilbage i december.

Jeppe Juel viser også debutanten Kermit frem i begynderløbet, og efter et tiltalende prøveløb ligner det dagens måske største favorit. 

Og så skal det nævnes, at formstærke Jan Dahlgaard ligeledes er på plads i det fynske via sæsondebut til talenterne Ink Flame og Lara Barosso. 

Du finder adgangen til billetkøb, baneprogram og mere info ved at trykke her

Fik du læst...