Fredagens danske løbsdag - Fine felter og fredagsbar på Spar Nord Arena Aalborg

Spar Nord Arena i Aalborg er i eftermiddag vært for et fint fredagsprogram bestående af ti løb. Hele paletten synes at være fyldt ud via et Made in Denmark-løb for de treårige, et hoppeløb på sprint for nogle af landets bedste hopper, monté- og amatørløb, og så sluttes eftermiddagen af med et opgør for de unge kuske tillige med et ponyløb.

 

Der er beskedne seks deltagere i det åbne hoppeløb over sprinterdistancen, og som indleder V5-spillet i Aalborg, men der er ingen tvivl om, at det kommer til at gå stærkt i kampen om førstepræmien på fine 20.000 kr.  

Gabi Kyvsgård kommer i sæsondebut fra Westergaards træningskvarter, der virkelig har fart på materialet allerede. Det blev til mere end 320.000 kr. i 2023-sæsonen for Gabi Kyvsgård, der tilmed sluttede af med en 1.13-sejr over normaldistancen, så det bliver sikkert i favoritrollen direkte. 

Jane Hall, Tour Eiffel og Flemming Jensen bag Dyess er blandt modstanderne. Sidstnævnte er vinder af Norsk Hoppe Derby 2022 og gør sin anden start for Team Jensen

Nicklas Korfitsen er flyvende for tiden og kan igen hente et par sejrsbuketter. Og så bydes der tillige på årets første Made in Denmark-løb for de 3-årige med ti spændende heste på startlinjen. 

Første løb sættes i gang kl. 15,45, men Spar Nord Arena byder indenfor inden da, hvor der bl.a. lokkes med Double Up på produkter fra banens samarbejdspartner Thisted Bryghus. 

Du finder mere info, adgang til baneprogrammet og billetkøb ved at trykke her

Fik du læst...