Fartfest i vente i Aalborg - Fredagens startlister er klar

Spar Nord Arena Aalborg står for denne uges fredagsprogram bestående af ti løb. Hovedbegivenheden ligner et spændende sprinterløb for hopperne, hvor der er sæsondebut til Gabi Kyvsgård. 

Der er kun seks deltagere i det åbne hoppeløb over sprinterdistancen, og som indleder fredagens V5-spil i Aalborg, men der er ingen tvivl om, at det kommer til at gå stærkt. 

Gabi Kyvsgård kommer i sæsondebut fra Westergaards træningskvarter, der virkelig har fart på materialet allerede. Det blev til mere end 320.000 kr. i 2023-sæsonen for Gabi Kyvsgård, der tilmed sluttede af med en 1.13-sejr over normaldistancen, så det bliver sikkert i favoritrollen direkte. 

Jane Hall, Tour Eiffel og Flemming Jensen bag Dyess er blandt modstanderne, så den formodede favorit kommer ikke sovende til førstepræmiens godkendte 20.000 kr. 

Nicklas Korfitsen er flyvende for tiden og kan igen hente et par sejrsbuketter. Og så bydes der tillige på årets første Made in Denmark-løb for de 3-årige med ti spændende heste på startlinjen. 

Du finder startlisten til fredagens Aalborg-omgang ved at trykke her

Fik du læst...