Tirsdag var Store Meldedag - tre løbsdage nu klar

Mandag var der klarmelding til en flot Copenhagen Cup-dag. Men endnu flere heste er i dag meldt til hele tre løbsdage, når Aalborg lørdag, Skive med V65-tirsdag og Falster torsdag nu kan præsentere tre løbsdage over den kommende uge. 

Lørdag fra kl. 11.00 handler det om Spar Nord Arena Aalborg, der byder på et fint program bestående af otte travløb, der efterfølges af to galopløb. 

På travfronten venter en flot løb for de fireårige, mens der også er et meget spændende Made in Denmark-opgør for de treårige hopper. 

Du kan finde startlisten til travløbene ved at trykke her, mens startlisten til de to galopløb kommer i anden nyhed. 

 

Efter Copenhagen Cup på søndag er mandag løbsfri, og så tager BioCirc Trav Arena Skive over med V65-tirsdag. Der venter otte løb med flere spændende opgør, og hvor Nicklas Korfitsen igen kan blive spillernes holdepunkt. Ivana Nordic kan tilmed blive manges bud på en ugarderet i den indledende afdeling. 

Se V65-tirsdagens startlister ved at trykke her

 

Og så handler det torsdag i næste uge om Nykøbing Falster Travbane, der fra kl. 17.00 byder på endnu en Power Hour. 

Som ved de seneste løbsdage vil der være fart på fra første fløjt, hvor talenterne Dangerous og Keep Up Laser tager mål af hinanden. Og sidenhen tester de to lokale derbyhåb i form af I Can Win Gardenia og Ideal Stone deres forårsform i hver sit løb. 

Du finder startlisten til Nykøbing Falster ved at trykke her

 

 

Fik du læst...

Se flere nyheder