Søndagens danske løbsdag: Flot program i Charlottenlund

Der venter publikum en rigtig fin og interessant dag, når Charlottenlund Travbane fra kl. 12.55 byder på årets hidtil bedste program. Og med opdaterede faciliteter på netop publikumssiden er der god grund til at bruge lidt af søndagen på travsporten. 

 

Hele 97 heste er meldt til start i dag på landets hovedstadsbane, der fra kl. 12.55 byder på en spændende løbsdag med 10 løb på programmet. 

Blandt de 10 løb finder vi en semiklassiker i form af Otto Hallings Mindeløb forbeholdt Liga 1, der dækker over bedste klasse herhjemme. På startlisten finder vi derbyvinderen fra 2022 Festival Of Speed, der var stor i nederlaget i sæsondebuten på Fyn og senest var meget tæt på sejr i den svenske Gulddivision. Steen Juuls hest kan hente årets første sejr, men med Hnokki Speed som en værdig modstander. 

Der er yderligere fire Travligaløb på programmet, og her bidrager Flemming Jensen med deltagere i dem alle. Og med Jensens mange meritter i netop Ligasammenhæng vil det nok udløse en eller flere sejrsbuketter. Vince Q C og Generalen ligner i hvert fald på papiret to topchancer. 

Over de seneste uger har de indendørs faciliteter på publikumssiden gennemgået et opgradering. På Lundens hjemmeside beskrives det, at ikke alt er færdigt, men med bl.a. en flot påskebuffet Café Lunden er der gode muligheder for at kombinere hestesporten og det kulinariske i dag. 

Du finder mere info, billetkøb, baneprogram med mere ved at trykke her

Fik du læst...