Copenhagen Sale og Danish Yearling Sale er på plads!

Som tidligere meddelt har Dansk Hestevæddeløb overtaget afviklingen af de to åringsauktioner på travsiden, og med rammer og auktionsbetingelser på plads er det nu muligt at tilmelde åringerne. 


Efter en række konstruktive møder i auktionsudvalget suppleret med aftaler med samarbejdspartnere kan Dansk Hestevæddeløb nu løfte sløret for de to auktioner for travets åringer –Copenhagen Sale og Danish Yearling Sale. 

Copenhagen Sale kan betegnes som afløseren for den traditionelle Derbyauktion og vil blive afviklet i selve derbyweekenden lørdag d. 24. august.

Lokaliteten bliver som de seneste år Charlottenlund Travbane, men i forhold til opstaldning og fremvisning i år på en del af parkeringsområdet. Selve budgivningen vil foregå ved et arrangement i og omkring Restaurant Skjoldgården. 

På Copenhagen Sale vil der være plads til 40 åringer, og hvor en udvalg i regi Dansk Hestevæddeløb vil prioritere de tilmeldte heste med udgangspunktet, at kataloget vil omfatte det ypperste inden for dansk travavl. 

Du kan læse auktionsbetingelserne til Copenhagen Sale ved at trykke her. Tilmeldingerne til begge auktioner kan allerede nu ske via dette link og med deadline d. 15. april.

 

Fra Aalborg til Vilhelmsborg

Fire uger efter afviklingen af Copenhagen Sale rettes fokus mod Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg lidt syd for Aarhus. Her afvikles lørdag d. 21. september Danish Yearling Sales, der er afløseren for den hidtidige Aalborg-auktion, der har været varetaget af Opdrætterforeningen. 

 

Her tilbydes fantastiske rammer på alle parametre, og i praksis vil der ikke være loft for antallet af tilmeldinger.

Tilmeldingsgebyret vil være mindre end på Copenhagen Sales, men det er besluttet, at alle indtægter fra auktionen i Charlottenlund vil overføres til Vilhelmsborg for at sikre, at det for den samlede travsport bliver tale om en fantastisk oplevelse. 

Du kan læse auktionsbetingelserne til Danish Yearling Sales ved at trykke her. Tilmeldingerne kan som tidligere nævnt frem til d. 15. april sendes via dette link.

DH Sport er i gang med udformning af auktionsløb, der vil være åbne for heste solgt på begge auktioner. 

Det er auktionsudvalgets intention og forventning, at vi gennem ovenstående formår at skabe rammer og forudsætninger for, at den danske travsport på avlsdelen formår at knække kurven i en for sporten udfordrende tid.

Afslutningsvist skal det nævnes, at Dansk Hestevæddeløb vil understøtte de to auktioner via målrettet markedsføring i tiden op til arrangementerne.

Fik du læst...