Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Startlister til Kriteriumsprøver på Lunden

JUST_HANS
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
18. september 2023 13:20

Det ene storløb  afløser det andet for tiden, og fredag eftermiddag indledes så dét, som man kan kalde Kriteriums-meetinget. Syv kvalifikationsløb med alle stjernerne venter forude. 

Af Claus Bossow

De fireårige topnavne inden for travsporten var i ilden i den forgangne weekend i Aalborg, og nu er turen så kommet til de treårige. 

Det handler på fredag på Charlottenlund Travbane om kvalifikationen til Dansk Trav Kriterium og Dansk Hoppe Kriteríum, hvor finalerne afvikles søndag d. 8. oktober, og det er blot at konstatere, at den samlede årgangselite er på plads. 

Det er udskrevet fire løb i den åbne klasse, og herfra kvalificerer de to bedstplacerede heste i hver prøve sig direkte til finalen sammen med de to højst placerede tredjeheste jf. pointberegningslisten. 

Hopperne er fordelt i tre kvalifikationer, og her gælder det, at de tre bedstplacerede heste i hver prøve kvalificerer sig sammen med den højst placerede fjerdehest jf. pointberegningslisten. 

Du finder pointberegningen ved at trykke her

Der er i alt ti løb på programmet fredag eftermiddag, hvor det også skal bemærkes et sjældent, men bestemt glædeligt gensyn med Erik Adielsen, der sidder bag tre interessante køreture i kvalifikationsløbene. 

Du finder startlisten ved at trykke her