Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Startlister til ATAK-finalen i Aarhus og mandagstrav på Fyn

Moni_Talks
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
19. september 2023 14:16

Danmarks største amatørløb står på menuen søndag i Aarhus med opkomlingene mod de rutinerede. Odense følger trop med fint mandagsprogram og sejrsheste ude efter revancher. 

Af Claus Bossow

Med fine 37.500 kr. til vinderen af finalen på søndag har ATAK's Fødselsdagsløb i Aarhus gennem mange år været betegnet som Danmarks største amatørløb. Og som altid er en uhyre spændende finale i vente. 

Tidligere vindere er fundet både blandt opkomlinge fra grunddistancen og meget rutinerede heste fra enten 40 eller 60 meters tillæg, og der synes også i år at være chancer fra flere kanter.

Kan de mindre rutinerede kvalifikationsvindere i form af Itzy Bitzy Love og Gatasja Svendka holde de stærke Diamon Is Rough og Fox On The Run S stangen hele vejen? Ja, det spørgsmål bliver sikkert først besvaret, når feltet nærmer sig "bakken", som gennem generationer har været betegnelsen for den stigende opløbsstrækning på Jydsk Væddeløbsbane. 

Der er i alt ti fine løb i vente søndag i Aarhus fra kl. 12.45, og du finder startlisten ved at trykke her

Sejrsheste ude efter revanche

Dagen efter byder Fyens Væddeløbsbane indenfor til sine sjældne mandagsløb, og der venter publikum et fint program bestående af ni løb 

Der er gensyn med flere interessante heste, hvor eks. Heart Of Steel og tilbagevendte Moni Talks (foto) støder sammen. For begges vedkommende handler det om, at de skal tilbage på vindersporet efter et par kiksere i statistikken. 

Det samme gælder i øvrigt for Hit It For Real tidligere på løbsdagen, der indledes kl. 17.00. 

Du finder startlisten til Odense ved at trykke her