Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Startlister klar til midtugens løbsdage

GLAD_NOCK (3)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
07. september 2023 14:12

Super Tirsdag rammer i næste uge Lunden, og derefter følger Bornholm og Odense trop. Startlisterne til alle tre dage er nu klar. 

Af Claus Bossow

Fra i morgen fredag indvarsler JVB-programmet hele ni dage i træk med løbsdage på de danske baner. Rent faktisk handler det om ti løbsdage, da Klampenborg og Racing Arena Aalborg deles om lørdag d. 16. september. 

Men inden da handler det bl.a. om midtuge-løbsdagene, og her er det Charlottenlund Travbane, der indleder med Super Tirsdag. 

Endnu engang bliver det med V65-spillet fra kl. 16.00, og på ovalen er der gensyn med flere interessante heste. Glad Nock (foto) var en overlegen vinder af stayerløbet på Derbydagen, og med inderspor over 2500 meter bliver det sikkert omgangens største favorit i spillet. 

Senere skal Hope Never Dies i ilden for første gang siden Dansk Hoppe Derby. Da blev det til galop i første sving, men tilbage i egen klasse er kredsen bag den flotte hoppe naturligvis opsat på revanche. 

Du finder startlisten til Lunden ved at trykke her

Onsdag aften tager Bornholms Brand Park over med et alsidigt program bestående af otte løb. Hovedbegivenheden er 16. afdeling af Golden League for bedste klasse, og over sprinterdistancens 1600 meter bliver det som altid med fart på fra start til mål. 

Du finder startlisten til Bornholms onsdagsprogram ved at trykke her

Og derefter byder Fyens Væddeløbsbane på en såkaldt breddeløbsdag torsdag kl. 17.00. Det betyder, at løbene er forbeholdt heste med maksimalt 500 point optjent over de seneste fem starter, men det betyder ikke nødvendigvis lav klasse. 

Det vidner torsdagens 3. løb om, når kun treårige Jacob Blåbjerg med årgangsmeritter møder tidligere sejrsheste som Endless Dreams og Alvin C G. 

Der er i alt otte løb på programmet på Fyn, og du finder startlisten ved at trykke her