Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Lørdagens danske løb: Spar Nord Aalborg Store Pris 2023

Dd 2
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. september 2023 8:00

I aften afvikles den såkaldte derbyrevanche, når Spar Nord Aalborg Store Pris 2023 står for afvikling. Og pakket ind i masser af topsport venter en forrygende løbsdag. 

Af Claus Bossow

Siden 1966 har Spar Nord Arena Aalborg gennem Aalborg Store Pris været stedet for derbyrevanchen. Og revancher har der været masser af. En gennemgang af vinderhestene i Aalborg Store Pris viser, at faktisk kun 11 derbyvindere også har taget stikket hjem i Aalborg. Og lidt mere interessant historik - kun to andenheste fra Dansk Trav Derby er strøget til tops i Aalborg Store Pris, og det er da lidt særligt via hele 57 afviklede udgaver.

Holger Danske bliver ikke den. 12. derbyvinder, der skal hyldes i Aalborg, da den ikke er til start, men hvem kan så skrive sig ind i historiebøgerne. Bliver der derbyets sensationelle andenhest Hollywood Stone, derbyets frontrunner Henrik Will, Hnokki Speed, Hugo Trøjborg, Heavenly Stone eller en helt sjette. Der er fine 125.000 kr. til den vindende hest af årets Spar Nord Aalborg Store Pris 2023.

Aalborg Store Pris Consolation er som altid et sprinterløb, og hvor Houdini Shadow fra godt spor har mulighed for at kopiere bedriften fra derbydagens tilsvarende løb.

Læg dertil Liga 1-løbet med Seven Nation Army, Empire og Emoji samt en masse andre topløb, der vil gøre lørdag aften i Aalborg til noget ganske særligt.

Du finder baneprogrammet til aftenens storløbsdag, der indledes kl. 18.55, ved at trykke her.

Billetter kan købes via Tickster. Yderligere information findes på banens hjemmeside