Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Bet25 informerer - Slut med at glemme dine gevinster

Bet25 Heste Logo Til Nyhed
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
13. september 2023 15:40

Nu kommer det såkaldte Spil-ID og med betydning for spil på heste. Det skriver Bet25 i pressemeddelelse, som du kan læse nedenfor. 

Af Claus Bossow

For langt de fleste er der ingen ændringer, men fra 1. oktober skal der anvendes Bet25 Spil-ID hos forhandleren og på banerne. 

De fleste travspillere kender den situation, hvor spillekvitteringen er blevet væk. Der røg den gevinst. I fremtiden er Bet25-spillere sikret gevinsten, uanset om man har sin fysiske kupon eller ikke.   

Fra 1. oktober skal de spillere, der spiller enten på banerne eller hos en forhandler, bruge Spil-ID, når de gør deres indskud.  

- For langt de fleste, og det vil sige de 90 procent, der spiller via mobil, computer eller tablet, er der ingen ændringer, men det bliver nu et lovkrav, at folk skal bruge Spil-ID, siger Bet25’s direktør Henrik Friis. 

- Det betyder, at uafhentede gevinster efter 30 dage bliver sat ind på kundernes konto, og derefter bestemmer de selv, om de vil have pengene udbetalt til deres NemKonto, eller om de vil lade dem stå på Bet25-kontoen. 

Kunder med en Bet25-konto har allerede et spil-ID, når de logger ind på mobilen. Det kan de bruge, når de spiller på banerne eller hos en forhandler, men man kan også bestille et fysisk kort. Derimod skal spillere uden en Bet25-konto nu oprette sig.  

- Vi er glade for den ekstra sikkerhed, som et Spil-ID giver i forhold til at forhindre unge under 18 år i at spille. Nu er det ikke længere op til personalet ude på banerne eller hos den enkelte forhandler at vurdere kundernes alder, siger Henrik Friis. 

Der eksisterer dog et enkelt hængeparti. 

- Vi arbejder på en løsning for de kunder, der er fritaget for MitID. De kommer til at registrere sig via en blanket, slutter Henrik Friis. 

Bet25 har produceret en video, som uddyber ovenstående. Den finder du ved at trykke her