Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Tæt opløb på Racing Arena AalborgFoto: Hesselborg Foto

Spar Nord Arena fredag: Så er hestene tilbage!

Tæt opløb Racing Arena Aalborg
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
27. marts 2023 17:55

Efter en periode med ganske få startheste var der fremgang at spore ved mandagens lunch i Aarhus, og på fredag forstærkes det yderligere på Spar Nord Arena i Aalborg. 

Af Claus Bossow

Med hele 100 heste i ti løb markerer foråret for alvor sit komme, når Spar Nord Arena på ugens sidste hverdag byder indenfor.

Programmet består af en skøn blanding af almindelige klasseløb, to Ligaløb, et montéløb og et amatørløb efter amerikanerpricippet, så der er virkelig noget for enhver smag. 

Der er fuldt hus og gode heste i Liga 5-opgøret, mens knap en vingefuld skal ud i Liga 2, men fælles for begge opgør er stor jævnbyrdighed og dermed en reel sværhedsgrad for det spillende publikum. 

Dagens sikreste vinder må på papiret være Isabella C N, der i et åbent treårsløb normalt vil stå med tre ben i mål. Isabella C N rundede allerede i sin toårssæson de 436.000 kr., mens fredagens modstandere i få starter har tjent ca. 30.000 kr. - tilsammen!

Alle løb skal som bekendt køres først, men Isabella C N's tredjeplads bag Jacques og Jacob Blåbjerg i sæsondebuten vidner om, at hoppen også i år vil spille en fremtrædende rolle i årgangssammenhæng. 

Som altid på en fredag indledes Aalborg-løbene kl. 15.45, og du kan se startlisten ved at trykke her