Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Grumbazz Kini imponerede i sin første start for Bo Westergaard.Foto: Flemming Andersen

Korfitsen: "Vi var meget imponerede"

grumbazz_kini
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
27. marts 2023 20:30

Bo Westergaard-stalden startede i fredags to nyerhvervelser på Skive Trav, som begge vandt efter overbevisende præstationer. 

Af Mikkel Johansen

Bo Westergaard kunne begive sig hjem mod Aalborg med to sejre i bagagen efter fredagens løbsdag på Skive Trav. 

Samme antal heste havde han medbragt til det vestjyske, og dermed kunne han endvidere køre under prædikatet “Mr. 100%”. 

Blandt de startende heste var en gammel kending samt et helt nyt bekendtskab i henholdsvis Grumbazz Kini og Thewinnertakeitall. 

Førstnævnte svarede resolut sin føring op undervejs, og trods flere tryk var den i stand til at vinde i sin første start for Aalborg-træneren:

Hvor imponerede var I af hestens præstation i stalden efterfølgende?

- Vi var meget imponerede, fortæller Nicklas Korfitsen.

- Den var hurtig fra start og svarede gode heste op undervejs, så at den alligevel kunne holde hjem, trods et hårdt oplæg, var flot. 

Staldens førstejockey lægger heller ikke skjul på, at indsatsen giver forstærket tro på fremtiden:

- Det gør betingelserne noget bedre fremadrettet, at den nu har vist, at den ikke kun går fra ryg. Det giver flere muligheder i løbene, og det er selvsagt en fordel.

- Hesten havde kun trænet hjemme på gården frem mod starten i fredags, så det bliver spændende at se, hvor meget forbedret den er, når den starter næste gang. Det bliver muligvis i Norge om et par uger, men intet er helt fastlagt endnu. 

Anderledes oplæg for den nye amerikaner

thewinnertakeitall

Thewinnertakeitall. Foto: Flemming Andersen.

Mens Grumbazz Kini blev kørt noget offensivt i første Bo Westergaard-start, var det et noget mere afdæmpet oplæg, som Thewinnertakeitall fik. Helt efter planen, ifølge Korfitsen:

- Den var ude mod ældre og mere hærdede konkurrenter, så det var planlagt, at den skulle bydes et pænt løb. Det flaskede sig jo så perfekt, og vi var meget tilfredse med måden, den afgjorde løbet på. 

Hvad kan næste start eventuelt være for Thewinnertakeitall?

- Der er ikke noget planlagt endnu, men vi går efter at finde en passende opgave i løbet af de næste to-tre uger, er den afsluttende kommentar fra Korfitsen.