Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
DM podiet 2022 (1) Michael Lønborg, (2) Bo Westergaard, (3) Henrik LønborgFoto: Hesselborg Foto

Deltager-feltet komplet til årets DM for Travtrænere

DM For Travtraenere 2022 Michael Loenborg
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
24. marts 2023 9:33

Om præcis tre uger skydes årets DM for Travtrænere i gang. Skive Trav er vært for de første seks afdelinger fredag 14. april, mens Spar Nord Arena i Aalborg er vært for de sidste seks afdelinger søndag 16. april.

Af DH Sport

Feltet er nu komplet

Regelsættet for at kunne være med i DM er, at man skal være blandt de 10 oftest sejrende kuske i den forgangne sæson, dog med den passus at DM-vinderen altid har sikret sig en plads. Det havde faktisk i år den betydning, at Morten Friis med sin placering som nr. 10 på sejrslisten fra i fjor, akkurat til at starte med ikke fik plads i deltager-feltet, da den forsvarende DM-mester Michael Lønborg var nr. 11 på listen, men qua sin titel havde fortrin til at deltage og han "skubbede" dermed Morten Friis ud af deltagerlisten. Men, efter invitationerne har været sendt ud til de først kvalificerede, har det dog manet sig således at Morten Friis alligevel fik plads, da både Flemming Jensen og Steen Juul har meldt afbud. Det betyder således at bronzevinderen fra i fjor, Henrik Lønborg, som med sin plads som nr. 12 på listen, nu også har fået plads i årets DM-felt.

De 10 kuske som deltager i DM er herefter:

Birger Jørgensen (År)

Rene Kjær (Od)

Bo Westergaard (Ål)

Jeppe Juel (Ål)

Jeppe Rask (Sk)

Rene Jonassen (Ch)

Knud Mønster(Sk)

Morten Friis (Sk)

MIchael Lønborg (År, forsvarende mester)

Henrik Lønborg (År)

Gode præmier både til de to og firbenede

Som altid er der gode præmier at ”skyde” efter, når der afholdes DM. Der venter hele 20.000 kr. til ejeren af de sejrende heste i alle 12 afdelinger, ligesom der venter 50.000 kr. til den endelige vinder af DM-konkurrencen. Der er som altid gratis indskud i løbene og der er startmelding til begge løbsdage tirsdag 11. april inden kl. 10.30.