Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

V75-gennemgang til Menhammar Copenhagen Cup-dagen - V75-5

Stemningsbillede
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
12. maj 2023 10:00

På søndag er V75-spillet flyttet til Charlottenlund Travbane i forbindelse med vores største internationale løbsdag inden for travsporten. Det kræver naturligvis lidt ekstra opmærksomhed. 

Af Redaktionen

Frem mod søndagen vil vi derfor gennemgå hver enkelt afdeling i den populære spilleform, hvor vi tager afsæt i Dansk Hestevæddeløbs tipper Mikkel Johansens produkt til søndagens program og suppleret med bemærkninger fra sportschef René Jensen. 

God fornøjelse med forberedelserne. 

V75-5 STL Bronsdivisionen

Tipsanalyse:

Der kan sagtens være lagt op til en dansk sejr i V75-5, hvor 3 Tour Eiffel er til start. Den har gjort det fantastisk i en lang periode, og det samme var tilfældet senest, hvor den efter et hårdt løb var tredje på en toptid. Den har kun fordel af, at det nu er længere distance end de 1640 meter, og i sin nuværende forfatning gør den med stor sandsynlighed op om sejren her. 4 Staccato H L er en velkendt gæst på vinderpladsen med ni sejre i 19 starter. Den kommer i absolut topform efter flotte præstationer i årets første to starter, og den femårige Muscle Hill-søn er uden tvivl blandt de bedre bud på en vinder af dette løb. 1 Cronos DegliDei er altid med fremme, når den starter, og det samme bliver givetvis tilfældet her. Gul mand har sikkert sigtet indstillet på at være med til at styre løbet undervejs, og lykkes det, bliver den ikke nem at skulle bide skeer med. Fra de høje numre kan det især være en god idé at skænke 10 Bottnas Idol og 11 Yuvaraj. Førstnævnte tilbragte den første halvdel af løbet senest i tredje par udvendigt, inden den med en omgang igen kom frem til dødens. Derfra maste den færdigt på den førende og forsvandt væk til sikker sejr. En lignende præstation vil helt afgjort bringe den frem i sejrskampen igen. Yuvaraj var ude i samme løb og sluttede godt af til tredjeplads trods galop, og i fejlfri udgave er den ligeledes aktuel.

Tips: 3 Tour Eiffel - 4 Staccato H L - 1 Cronos Degli Dei - outs: 10 Bottnas Idol - 11 Yuvaraj

TOUR EIFFEL 11I5856 (1)

Sportschefens bemærkninger:

Så er der en ny finaleplads på spil til Solvalla om små 14 dage. Denne gang gælder det Bronsdivisionen, hvor både Bottnas Idol, Stenson og Yuvaraj mødtes senest på Jägersro i samme klasse. Dengang vandt Bottnas Idol – og Yuvaraj var meget fin som tredje efter galop kort efter start. Alle tre heste starter med bagspor denne gang, og det åbner selvfølgelig op for andre heste som f.eks. den tyske gæst Staccato H L. Den tyske champion Michael Nimczyk plejer at vinde mindst et løb ved sine Copenhagen Cup-besøg, og dette er måske hans bedste bud i år?

Fra dansk side ligner Tour Eiffel (foto) et godt vinderbud med fint spor og topform. Morten Melin har allerede vundet en V75-sejr i år – på Åby – og han har næppe noget mod at gøre det også på dansk jord!