Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

V65 på BioCirc Arena: Denne gang uden de store favoritter

Tribune Skive
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
04. maj 2023 15:30

Anden udgave af det danske tirsdags V65-koncept er i næste uge landet på BioCirc Arena i Skive, og i modsætning til premieren i Aalborg er der længere mellem de store favoritter. 

Af Claus Bossow

Trods en artig overraskelse i den afsluittende afdeling af tirsdagens V65-spil i Aalborg holdt udbetalingerne sig på et relativt lavt niveau. Spørgsmålet kan så være, om det også bliver tilfældet, når BioCirc Arena i Skive tager over på tirsdag. 

Umiddelbart er der længere mellem de store favoritter i Skive, og det kan måske hænge sammen med, at der samme dag er startmelding til årets Copenhagen Cup-løbsdag, og som trækker de mest formstærke heste til. 

Et godt bud på en ugarderet må dog være Isotope D'Am, der i "DH Sport Præsenterer Jockeyserien" får fornøjelsen af hjemvendte Kasper Foget i sulkyen. Hesten er ude efter fjerde sejr i træk, og mulighederne fra godt spor er tilstede. 

Morten Juul er træneren bag Isotope D'Am, og han er også manden bag råstærke Freiherr Faust, der kan få mange tilhængere i V65-finalen. Løbet er forbeholdt amatørerne, og bag Freiherr Faust finder vi unge Stinne Svanhede, der netop er vendt tilbage fra Norge med en ærefuld fjerdeplads i EM for kvindelige travkuske. 

Husk på, at 1. løb indleder V65-spillet og startes kl. 16.45. En interessant løbsdag venter i Skive, og du kan læse startlisten ved at trykke her

 

Falster torsdag: Ny opvisning af First Money Day?

Der var tale om ren opvisning af René Kjærs First Money Day, de den senest tordnede banen rundt på Falster, og meget taler for endnu en triumf torsdag i næste uge. 

Der er syv løb på programmet på Falster, således at den samlede løbsdag er afviklet på lige under to timer, 1. løb starter kl. 17.00. Du kan se startlisten ved at trykke her