Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Gaya De Pervenche og Ronald De Beer.Foto: Gorm Johansen

Tysker tordnede banen rundt

GAYA_DE_PERVENCHE_
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. maj 2023 21:00

Der var én stor overraskelse indenfor tirsdagens V65-spil. Den stod tyske Ronald De Beer for med sin egen Gaya De Pervenche. 

Af Mikkel Johansen

Der var lagt op til en favoritparade i tirsdagens V65-spil, men en vis tysker ville det anderledes. 

Ronald De Beer sendte Gaya De Pervenche direkte til spids, og trods tryk fra en af favoritterne i Larsson, så svarede den ene tysker den anden. 

Det gav en åbning efter 1.09,0 de første 500 meter med favoritten Raket Brodde i ryg på den førende. Kilometeren gik efter 1.10, hvor Larsson forståeligt måtte slippe taget lidt udvendigt. 

Der var endnu bid i Raket Brodde, som fik chancen ind på opløbet, men trods et ihærdigt forsøg, var outsideren Gaya De Pervenche bare bedst på dagen - den vandt i fremragende 1.11,5/1640m. Tredje var Express A P, som Birger Jørgensen smart dykkede indvendigt med rundt sidste sving. 

Den lynhurtige tidsnotering var lig med ny banerekord for hopper!

Kun to procent var den tyske ekvipage afkrydset på, hvilket fik værdien efter anden afdeling op på 705 kroner. Forinden havde favoritten Iloveyou Butcher vundet sin tredje sejr i træk for Jörgen Sjunnesson. 

HUXI_L_c

Flere favoritter formåede at indfri forventningerne, hvor bl.a. Huxi L C atter var fuldstændig overlegen. Trods en hård åbning kunne den let afvæbne konkurrenterne i opløbet, hvor vindertiden var fine 1.14,9/2140m. 

Det ligner efterhånden en hest, som skal tages meget seriøst i årgangssammenhæng, hvis den bliver ved med at udvikle sig i samme tempo. 

Victoria L L var tilbage på dansk grund efter et par starter i Sverige, og den vandt ligeledes sikkert for Kasper Foget. 

Også Galant Lund på 45% vandt som forventet, mens Ronald De Beer fik yderligere en trænersejr i det fynske, da Stefan Dahl kørte først over stregen i amatørløbet med Iura. 

Der var 2017 kroner til 80 tilbageværende rækker, da V65-spillet havde nået sin ende. 

Hvad der ellers fandt sted af vindere på Fyens Væddeløbsbane kan som altid opklares på Bet25’s hjemmeside - klik her

Fotos: Gorm Johansen.