Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Super Tirsdag på Lunden: Westergaard og Lønborg med gode chancer

FLORIS_BALDWIN
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
17. maj 2023 14:10

Så er turen kommet til landets hovedstadsbane, når det handler om Super Tirsdag, og et interessant V65-spil igen er på menuen. Flere jyske trænere tager turen over Storebælt, og spillerne skal nok især holde øje med Bo Westergaard og Michael Lønborg. 

Af Claus Bossow

Første kapitel efter en flot Copenhagen Cup-dag skrives tirsdag i næste uge, hvor V65-konceptet kommer til Lunden, og det er der kommet et fint program ud af. 

Bo Westergaard skal helt naturligt nævnes først, da sejrene på det nærmeste vælter ind for tiden. Tre på Copenhagen Cup-dagen blev fulgt af fire triumfer mandag i Mantorp, og så nappede den nykårede danske mester en enkelt tirsdag i Oslo på vej hjem mod det nordjyske.

Chancerne på tirsdag udgøres i første omgang af ubesejrede Just A Lady, men også bag Gucci Line, Ikon Vang og Fighter Vang kan det blive til et besøg i vindercirklen. 

Set i et årgangsperspektiv og mere specifikt de fireårige samler interessen sig primært omkring to løb. I tirsdagens første løb står opkomlingene Hamish og Herbie fint til fra spidsvolten i et 2500 meter løb, og senere skal en vingefuld fireåringer i ilden i et Made In Denmark-løb. Det bliver helt sikkert med Holger Danske som storfavorit efter fire imponerende opvisninger, og Michael Lønborg kommer til at gøre sit til, at staldens derbyhåb får "stakittet fyldt" via fem ettaller i træk. 

Programmet byder på i alt ni løb og med start på både løbsdagen og V65-spillet kl. 16.45. Du finder startlisten ved at trykke her