Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Raket Brodde og Michael Lønborg - Aalborg 14.5.2021Foto: Hesselborg Foto

Super Tirsdag på Fyn: Fine felter med spændende trio fra Skive

Raket Brodde 14521
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
11. maj 2023 15:44

Bet25 har døbt V65-konceptet på dansk grund som Super Tirsdag, og i næste uge er det Fyens Væddeløbsbane i Odense, der skal leve op til betegnelsen. Det sker med fine løb med bl.a. en interessant trio fra Skive. 

Af Claus Bossow

Som altid på de danske Super Tirsdage må det anbefales at møde ind i tide, da det danske V65-spil indledes med første afdeling allerede fra 1. løb og dermed løbsdagens start. 

Og der er god klasse allerede på det indledende løb, der indgår i Made In Denmark-serien for de treårige heste. Iloveyou Butcher har indledt karrieren med to flotte sejre på Falster, og selvom konkurrencen nu skærpes, vil en vindernotering på 1.17,4a på normaldistancen på hjemmebanen indgyde til respekt. 

Umiddelbart derefter mødes bedste klasse på dagen over sprinterdistancen, og der bliver helt sikkert ikke ventet på nogen her. Den velkendte tysker Larsson er på plads igen og er nu tilbage på favoritdistancen, og det ligner en voldsom kamp i kampen, når det kæmpes om fronten mellem Larsson og Skive-hesten Raket Brodde. 

Sidstnævnte er den første af tre interesante gæster fra Skive med Tina von Hirsch Kukkonen og Kasper K. Andersen som makkerpar. De øvrige er Hexia de Trix og Ginger Ninja, der ikke fik sejrs-hattricket i i hus senest i Aarhus, men starten på en ny sejrsrække kan indledes på tirsdag i Odense.

Som nævnt indledes både løbsdagen og V65-spillet via 1. løb kl. 16.45, og du finder startlisten ved at trykke her.