Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Stonefire U S lavede ravage i spillet

Stonefire
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
30. maj 2023 19:45

V65-spillet var uden de store overraskelser, inden Stonefire U S i sidste afdeling slog samtlige tilbageværende rækker af. 

Af Mikkel Johansen

Inden sidste afdeling var værdien “blot” 999 kroner, så der var ikke lagt op til, at ingen skulle ramme seks rigtige ved V-spillets ende. 

Favorit var E Type Cash, som blev kørt af Michael Lønborg, og længe så denne ud til at skulle få med udfaldet at gøre. Rundt sidste sving slog den imidlertid på en galop, og det banede vejen for Stonefire U S, som fik chancen fra tredje par indvendigt. 

Førende var I D Exceptional, som Bo Westergaard forsøgte at arbejde hjem til sejr, men staldens nye jockey, Magnus M. Nielsen, ville det anderledes og sendte Stonefire U S forbi på målstregen til et odds på 238:10. 

Vindertiden var flotte 1.12,8/2060m, hvor tredjepladsen gik til Tycoon Conway Hall. 

Som sagt betød sejren til Stonefire U S, at ingen af de tilbageværende 123 rækker ramte seks rigtige, og i stedet kunne 6778 systemer tage til takke med 527 kroner. 

Kjær nåede frem på de helt små marginaler

I næstsidste afdeling nåede René Kjær akkurat frem til sejr med tyske Karel G Greenwood, som ellers så ud til at havne forkert til rundt sidste sving, hvor den sad fast mellem heste. 

Mellem venner og fjender fandt Kjær dog plads midt på opløbet, og på de absolut sidste meter nåede Karel G Greenwood forbi Got Swagger, som ellers havde gået et fænomenalt løb i sin første rigtige start, siden den blev ramt af tarmslyng i starten af december. 

Karel G Greenwood

Forinden havde yderligere tre af fire favoritter indledt i V65-spillet, hvor bl.a. treårige Icebreaker sæsondebuterede med manér. Trods spor 14, lukket spor og 20 meters tillæg formåede den alligevel at afgøre i opløbet før Lara Barosso, som ellers havde ført an undervejs. 

Næste start for Icebreaker er med stor sandsynlighed prøverne til Grand Circle om ca. tre uger. 

Meget vel samme scenarie venter Just Hans, som vandt sikkert fra spids i årets anden start. 

Foruden Stonefire U S overraskede kun Gaston indenfor V65, da den via open stretch kunne afvise en godt afsluttende Starcatcher. 

Gaston

Hvilke ekvipager, der ellers vandt på dagen, kan findes på Bet25, hvor det også er muligt at se repriser. Klik her

Fotos: Flemming Andersen.