Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Racing Arena Aalborg

Spar Nord Arena fredag: Fornem start på CC-weekenden

ombanen
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
08. maj 2023 15:00

Spar Nord Arena Aalborg indleder Copenhagen Cup-weekenden med fredagsløb, og det bliver med amerikanerløb og masser af heste til start. 

Af Claus Bossow

Fredagens menu i Aalborg står på amerikanerløb, der altid trækker masser af heste til start, og det er bestemt også gældende denne gang. 

Det handler om seks løb fordelt over forskellige klasser og med fem over 2140 meter og et enkelt over 1640 meter. Og det kommer til at gå stærkt, når opgøret for bedste klasse på dagen skal dyster over sprinterdistancen. 

Det bliver nemlig med tre femåringer på startlinjen, der spillede med, da årgangsløbene sidste år stod for afvikling. Det handler om Gurli Tinghøj, Game On Butcher og Derby Consolation-vinderen Golden Stone, og sidstnævnte er normalt garant for toptempo undervejs. 

Det kan anbefales at møde tidligt ind på fredag. Allerede i eftermiddagens første løb forbeholdt begynderne er der især to meget interessante heste til start. Såvel Queen Of America som Donna Barossa er svenskregistrerede 3-åringer, men i træning hos hhv. Flemming Jensen og Bo Westergaard, og begge stiller til start med flotte tider fra prøveløbene via 1.18,3 og 1.19,1. Glæd jer. 

Løbene på Spar Nord Arena indledes kl. 15.45, og du finder startlisten til fredagens løb ved at trykke her