Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Early Hydrup og Nicolai Olsen - 25. april 2023Foto: Danny Stenbæk

Mere succes til Nicolai Olsen?

Early Hydrup 230425
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
25. maj 2023 8:00

Nicolai Olsen blev den store triumfator med tre sejre ved seneste løbsdag på Nykøbing Falster og har på ny gode chancer denne torsdag. 

Af Mikkel Johansen

Hele tre gange kom Nicolai Olsen på vinderpladsen, da der senest blev afviklet løb på Nykøbing Falster Travbane. Det resulterede i, at årstotalen kom op på syv sejre i alt. 

Den statistik kan udbygges yderligere, når han denne torsdag sætter sig op i fem af hjemmebanens i alt otte opgør. 

Den første køretur på dagen ligner umiddelbart største vinderchance. I hvert fald har Early Hydrup vundet sine seneste to starter, hvilket gør dagens start til en jagt på hattricket:

- Jeg synes, den har gået rigtig godt på det sidste. Allerede for tre starter siden, hvor den var toer, viste den klar fremgang, og den har så bare fortsat i samme spor i de efterfølgende starter, mener Nicolai.

- Opgaven ligner meget den samme som senest, og fra et godt spor skal jeg tro på vinderchance igen. Sprint virker som dens foretrukne distance, men den skal nok også klare normaldistancen, hvis ikke der bliver kørt alt for vildt undervejs. 

Hvad har du ellers til spillerne på dagen?

- Jeg tror rigtig meget på en hest som Olympic Tile i ottende løb. Den er blevet frisket op siden sidst, og det er faktisk en hest, som er for god til den konkurrence, som den løber i lige nu.

- Sofarsogood og Don Anton skal være gode triochancer, mens I Q Fårup er en ganske tiltalende hest, som dog skal ud at lære lidt. Den har fart til at vinde, men jeg kører et pænt løb med den, og så må vi se, hvad det bliver til. 

Målet er DM

Med sin flotte start på sæsonen er Nicolai i klar føring på amatørfronten på hjemmebanen, og det er svært at forestille sig, at han ikke ender blandt top-2, hvilket vil medføre en plads ved DM for amatører næste år:

- Det er i hvert fald det, der er målet. Det er gået godt indtil videre, og jeg får lov til at køre nogle fine heste, så det er bare at nyde det, mens det går så godt, slutter han. 

Et baneprogram til torsdagens løb, der starter klokken 17.00, kan ses her