Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Målsætningen er at nå 96 i handicaptal med Good Fortune

goodfortune.width-980
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
17. maj 2023 14:00

Den i øjeblikket højest handicappede og dermed den bedst dansktrænede galophest Good Fortune, har de kommende måneder spændende opgaver foran sig.

Af Henrik Brendholdt

Efter først sin sejr i Dubai i vinter, og sidenhen sejren i Danish Jockey Club Cup (L) på Klampenborg Galopbane den 29. april, så har Havemanns og Stald Shakers Good Fortune allerede indløbet 529.231 kroner i år, og har netop rundet de 2,5 millioner kroner i samlet indtjening.

good-fortune_Danish Jockey Club CupSeneste storløbssejr kom i Danish Jockey Club Cup (L). Foto: Burt Seeger.

Flere penge kan dog være på vej ind på kontoen, da Stutteri Outback-afkommet har flere spændende opgaver foran sig i 2023.

  -  Han står stadig i Copenhagen Golden Mile (rides 27/5) men det afhænger af vejrsituationen om han kommer der, fortæller træner Søren Jensen, og fortsætter

  -  Banen må ikke blive for let. Herefter går vi efter Stockholm Stora Pris, Pokalløb og Marit Sveas Minnelöpning, fortæller den rutinerede Klampenborg træner.

Med et handicaptal på 94, så er Appel Au Maitre-sønnen den højest handicappede dansktrænede galophest. Og i eksempelvis Stockholm Stora Pris (Gr.3), som rides på Bro Park den 11. juni med en samlet præmiesum på 1. million SEK, står den sammen med Elkær Stutteris KIck On, som de højst handicappede.

Træneren er optimistisk på Good Fortunes fremtid

  -  Vi har en målsætning om at han får et handicaptal på 96, samt at vinde tre klassiske sejre. 

  -  Det har gjort ham godt at være i Dubai. Han er mentalt vokset og ligger mere sjæl i det, slutter Søren Jensen af.

KING DAVID_11I8466Karin Sallings King David står også stadig meldt i Stockholm Stora Pris (Gr.3) og er lige efter Good Fortune, med et handicaptal på 93. King David vandt løbet i 2020. Foto: Burt Seeger.