Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Lise Vest: Jeg håber vi kan vinde

Lise Vest
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
20. maj 2023 9:00

Den 45-årige amatørrytter Lise Vest jagter karrierens fjerde sejr, når hun i eftermiddag rider i HKH Prinsesse Benediktes Ærespræmie på Klampenborg Galopbane. Løbsdagens starter klokken 12.45 og har otte løb på programmet.

Af Henrik Brendholdt

I eftermiddag afvikler hovedstadsbanen årets fjerde løbsdag. Hovedbegivenhederne er et hoppeløb, hvor gode ældre heste som Nascetta og Giant Fortune mødes over de 1400 meter, samt et traditionsrigt løb for amatørrytterne.

GIANT_FORTUNE_S2_1178Bettina Andersens Giant Fortune gør en spændende start i dagens femte løb, hvor der dystes om en samlet præmiesum på 70.000 kroner. Foto: Burt Seeger.

I dagens syvende opgør skal amatørrytterne ud i det traditionsrige HKH Prinsesse Benediktes Ærespræmie, hvor en flot ærespræmie er på spil. En af de danske ryttere der skal på ovalen, er Lise Vest, som rider Rikke Rohbach Bonde-trænede Carmen Torkdahl

  -  Jeg håber vi kan vinde. Hun er i fremgang men ude for at lære noget. Hun er nem at og ride, og må være en fin chancee, fortæller amatørrytteren, som kender Appel Au Maitre-datteren fra det daglige.

  -  Jeg har redet hos Rikke og Nicolaj de sidste to år, de bor tæt på mig. Før det holdt jeg en længere pause fra løbene, grundet familie, børn og virksomhed. Nu er børnene blev store og der er mere tid. 

  - Inden jeg begyndte at ride løb, hjalp jeg med at træne galopheste på landet, inden de sidenhen kom i træning, slutter Lise Vest af.

Lise Vest har i karrierens 31 ridt, vundet tre sejre og har fået fire 2. pladser.

Der bydes på både V4 og V5-spil i dag på Klampenborg Galopbane.

KONG-VANDEMAR_MGL4443iKong Valdemar og Lise Vest sejrede i 2016. Det var karrierens første sejr for amatørrytteren. Foto: Burt Seeger.