Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Kasper K. kan spille en hovedrolle

ginger_ninja
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. maj 2023 8:00

Kasper K. Andersen har spændende opsidninger på Fyens Væddeløbsbane, hvor især Raket Brodde og Ginger Ninja skiller sig ud på forhånd. 

Af Mikkel Johansen

Efter en særdeles veloverstået Copenhagen Cup-dag er det blevet hverdag igen, men det er bestemt ikke ment negativt. 

Hver tirsdag frem til november måned vil der være V65 på dansk grund, hvor det nu er Fyens Væddeløbsbanes tur til at være vært. 

En kusk, som kan se ud til at blive en nøglefigur denne tirsdag, er Kasper K. Andersen. Han kører bl.a. favoritten i anden afdeling af V65-spillet, hvor Raket Brodde er ude på sin foretrukne distance; 1640 meter.

- Det ligner en god opgave, men der er også en starthurtig hest som Larsson indvendigt for, som hurtigt kan gøre opgaven en del sværere for os, hvis nu den skulle få spids. 

Men du føler dig vel ikke slået, selvom spidsen ikke bliver nået?

- Nej, selvfølgelig ikke, men jeg tror, det kan blive meget afgørende for udfaldet. Det er trods alt den korteste vej til mål, videregiver Kasper. 

i V65-3 følger en ny opsidning for samme ejerkreds i Ginger Ninja, vis seneste start ligger tilbage i slutningen af marts måned:

- Den var ramt af et nyreslag i forbindelse med starten i Aarhus, deraf den dårlige præstation. Jeg tror bare, at den start skal glemmes, og jeg glæder mig til at skulle køre den igen. 

Hvad forventer du, at den kan løbe af tid fra spids i voltestart?

- Det er altid svært at vurdere, men som jeg ser det, skal den som minimum gå en lav 1.17-tid for at holde tillægshestene væk, og det forventer jeg også, at den kan. 

Var en smule skuffende senest

I tirsdagens fjerde løb hedder chancen Django Cæsar, som indløb tæt på 100.000 kroner sidste år. 

To starter er det blevet til i 2023 så langt, hvor det er blevet til beskedne placeringer i form af en femte- og sjetteplads:

- Det er svært at komme tilbage efter vinterpause i så hård en klasse, som den løber i, men jeg synes alligevel, at den underpræsterede senest i DM for travtrænere. Ifølge ejeren har den trænet normalt, så vi håber på et godt tempo undervejs og en fornuftig præmie. 

Sidste køretur på dagen er med Hexia De Trick i sjette løb:

- Det virker udefra set som en lidt stresset type, men samtidig ligner det en hest med fin fart indenbords. Ejerne melder alt vel, så vi håber på at kunne opnå en fin placering. 

Er Raket Brodde bedste chance på dagen?

- Ja, sammen med Ginger Ninja. Den har jeg god fidus til, slutter Kasper. 

Et baneprogram kan ses ved at klikke her