Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

"Har trænet så godt, at det skal være en triochance"

Publikum_8383_160410
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
23. maj 2023 8:00

Martin Hansen er positiv omkring sine to heste på Lunden, så måske der kan være penge at hente i den fynske træner denne tirsdag. 

Af Mikkel Johansen

V65-tirsdag er nået til Charlottenlund Travbane, hvor vanlig start som altid er klokken 16.45. 

Der er en del udenbys trænere på plads til at kaste kolorit på løbsdagen, hvor bl.a. Martin Hansen fra det fynske bidrager med to deltagere. 

Den første af disse er I’m Al’s Princess i andet løb, V65-2. Den treårige hoppe har gjort to starter i 2023 med en fjerdeplads som bedste resultat:

- Jeg var fint tilfreds med hende første gang i år, hvor hun tabte en del meter rundt sidste sving, men kom godt igen i opløbet. Senest blev det bare helt forkert, og den start er bare at glemme. 

Hvad er forventningerne til denne gang?

- Hun har søgt lidt for meget over på den ene line i de sidste starter, så vi prøver at give hende en murphyblænder på i håb om at rette hende op. Hvis det er tilfældet, så synes jeg faktisk, hun har trænet så godt, at det skal være en triochance. 

Udenfor V65-spillet skal Johanna Manson i ottende løb forsøge at være fejlfri og undgå prøveløb som næste destination efter tirsdagens start:

- Det er klart, at succeskriteriet er et fejlfrit løb, men jeg tror også på, at hun kan være med lidt fremme, hvis det lykkes. Det er faktisk en stærk hest, som desværre døjer lidt med temperamentet og samtidig har lidt pladsproblemer, hvilket jo ikke er en god kombi. 

Hvem vil du fremhæve af dine to deltagere på dagen?

- Selvom det vel kan ligne, at der er et par stykker, som kan blive for store mundfulde, så er I’m Al’s Princess jo det sikre kort qua hendes stabilitet. 

Intet DM for Hopper for Coco Line

Da der senest var løb på Fyens Væddeløbsbane, startede Coco Line ud fra Martin Hansens stald for første gang siden skiftet fra Flemming Jensen. 

Det resulterede i en flot andenplads, hvilket let kunne lede tankerne hen imod et DM for Hopper på fredag. 

Selvom startlisten først kom i går, kunne Martin allerede søndag aften mane en mulig DM-start til jorden:

- Hun gjorde det rigtig godt i første start for os, men vi holder fødderne på jorden og har valgt at starte i montéløbet på samme dag i stedet for. 

Et baneprogram til tirsdagens løb på Lunden kan ses ved at trykke her