Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Go On Carlras chocksejrede i Scandinavian Open Championship

GO_ON_CARLRAS_SOC 27/5
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
27. maj 2023 17:39

Den næstmindst spillede hest i feltet, blev vinder af årets De 5 Stjerner Scandinavian Open Championship (Gr. 3), da Rikke Rohbach Bonde-trænede Go On Carlras og velridende Nicolaj Stott, nedkæmpede White Heart til slut.

Af Henrik Brendholdt

Eftermiddagens højest doterede løb De 5 Stjerner Scandinavian Open Championship, gav sensationel sejr til den femårige hoppe Go On Carlras, som sejrede til 30 gange pengene.

Storfavoritten og den sidste tre års vinder af løbet Suspicious Mind/Per-Anders Gråberg var med fremme undervejs, og overtog føringen rundt opløbssvinget. Så troede de fleste vel at det løb var afgjort, men højest overraskende fik favoritten "tunge" ben midt i opløbet, og blev passeret af flere heste. 

Først så Gold Tyranny og Quebello sejrsaktuelle ud, men de kunne ikke svare først White Heart og Iron Butterfly, og sidenhen Go On Carlras.

Sidstnævnte som var i sæsondebut, kæmpede de sidste meter side om side med Niels Petersens Iron Butterfly om sejren, og til slut strakte Harzand-datteren hals og sejrede knebent før White Heart og Iron Butterfly, mens storfavoritten Suspicious Mind måtte nøjes med femtepladsen.

GO_ON_CARLRAS_vindercirkel SOCDer var naturligvis stor glæde i vindercirklen hos ejere, træner, rytter mfl. efter den overraskende storløbssejr. Foto: Burt Seeger.

Der var 250.000 kroner i førstepræmie til ejer Stald Ras, og derbytoeren Go On Carlras har nu indløbet 892.294 kroner.

En glad og overrasket træner Rikke Rohbach Bonde blev interviewet af Bet25 Live efter sejren

  -  Det føles uvirkeligt, da vi kun håbede på en placering. Det er kæmpe stort for os. Hun er en ærlig hest, som elsker at løbe væddeløb.

 Især takket være Go On Carlras overraskende sejr gav V5-spillet 12.576 kroner, mens V4-spillet gav 1.899 kroner.

Se alle dagens løb på Klampenborg Galopbane på Bet 25 under respriser.

SOC_2023_S2_6473 (1)Feltet i Scandinavian Open på vej igennem første sving, anført at Ready Teddy. Den senere vinder Go On Carlras (blå dragt) var hele tiden med fremme i feltet. Foto: Burt Seeger.