Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Fyldte felter i Skive og Aalborg

Freddy Boy (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. maj 2023 14:40

Søndag eftermiddag afslutter BioCirc Arena væddeløbene for denne uge, og mandag er det så Spar Nord Arena, der indleder en ny uge. Begge steder bliver det med masser af heste til start. 

Af Claus Bossow

Et otte løb stort program er på menuen søndag på BioCirc Arena i Skive, der byder på kombinationen af amerikaner- og breddeløb. 

Det betyder, at forudsætningen for at komme til start er, at hestene maksimalt har 500 startpoint. Derefter sammensættes felterne efter hestenes præmiesummer med mindste præmiesum til nr. 1, næstmindste til nr. 2 og så fremdeles. 

Og den kombination har denne gang masser af opbakning, eftersom hele 97 heste er skrevet til start. Det giver hele 12,13 heste i gennemsnit pr. løb, og det er trods alt et særsyn. 

Det skal også nævnes, at Skive-banen er såkaldt saxbane på ATG Live, og dermed bydes der på skandinaviske puljer i både V5- og V4-spillet. 

Første start er kl. 14.00, og du kan hente startlisten ved at trykke her.

GET_A_WISH_D2I2257

Bo W. er hjemme igen

Det er som nævnt Spard Nord Arena i Aalborg, der dagen efter tager over og dermed indleder uge 21 inden for hestevæddeløbssporten. 

Også i Aalborg handler meget om amerikanerudskrivningen, og selvom antallet af heste denne gang ikke når Skives niveau, så er der ganske fin sport i vente i det nordjyske. 

Lokale Bo Westergaard har været på togt hele ugen og kommer hjem med masser af sejrsbuketter, og mon ikke der kommer yderligere et par stykker mandag i Aalborg. 

Der er tale om Power Hour-løb, med start kl. 17.00 med de fire V4-afdelinger afviklet inden for den første time, og heriblandt bl.a. et forrygende Made In Denmark-løb for de 4-årige hopper, hvor eks. Hillary Kyvsgård, Highspeed Gardenia og Holly krydser klinger. 

Startlisten til de syv løb i det nordjyske finder du ved at trykke her