Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Opløb på Fyens Væddeløbsbane.

DM for Hopper: Troneskifte på vej?

Oploeb Ovenfra Travheste
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
26. maj 2023 8:00

Der venter en fantastisk DM-dag på Fyens Væddeløbsbane, hvor hovedbegivenheden synes mere åben end i mange år. 

Af Mikkel Johansen

Så er det blevet tid til dette års udgave af DM for Hopper, og det er som altid med Fyens Væddeløbsbane som vært for begivenhederne. 

I fjor blev løbet vundet af nu pensionerede Flower Dust, så der kan desværre ikke blive tale om et titelforsvar - i hvert fald ikke for hesten, men for træneren, Bent Svendsen, kan det komme på tale. Han starter i år Golden C N, som næppe er chanceløs, hvis det løser sig fra bagspor. 

Favoritværdigheden ligger umiddelbart til Eenymeenyminymoe, som vandt løbet forrige år, men med mange nye hopper på vej mod toppen, heraf hele seks femåringer, er intet givet på forhånd. 

Bedste bud på en hjemmebanesejr må være Farinelli Hastrup, som har gjort det forrygende i såvel amatørløb som i klassen på det sidste, og får Søren Demant Andersen serveret sin hest det rette rygløb, så kan ingen vide sig sikre til slut. Der er også god form i Excellent Torkdahl, mens Eagle Bat synes på en meget svær opgave ude fra spor otte. 

Der venter vinderen af dette års DM for Hopper en førstepræmie på 100.000 kroner. Løbet afvikles som fredagens sjette af slagsen, og udgør derfor også V5-finalen. 

På Bet25 kommer René Kjær som altid med sine bud på heste, som spillerne skal have øje for. Se denne uges udgave af Kjærs Corner ved at klikke her

I Fredagsfighten har Nicole Marsing på nuværende tidspunkt et forspring på 2-0, men det er som bekendt den farligste føring indenfor sportens verden. Hvem Rabjerg og Marsing peger på denne fredag kan ses her

Baneprogrammet finder man ved at klikke her