Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Bornholm lørdag: Mads Petersen søger revanche

 Mads Petersen Bornholms Brand Park 31 Maj 2019 Fotograf Torben Ager Travfoto Bornholm TKA 4607
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
08. maj 2023 13:14

Ikke meget gik Mads Petersens vej i løbene på Bornholms Brand Park i lørdags. Men i den kommende weekend er øens mest vindende kusk på plads igen, og mon ikke han er ude efter revanche. 

Af Claus Bossow

Der var med spænding set frem til stjernehesten Slide So Easys debut på Bornholm, men fra sit inderspor blev VM-toeren fra 2019 offer for taktiske manøvrer, og det blev kun til en femteplads for Mads Petersen. 

Også i flere andre løb var løbsheldet ikke på kuskens side, men det kan der blive lavet om på lørdg, hvor Mads Petersen har et par reelle chancer for et eller måske to come backs til vindercirklen. 

Catch Me Will er kommet flot i gang i år og kan fra godt spor hente sin tredje sejr i træk. To sejre i tre starter er det foreløbige udbytte af karrieren for Hej Hej Dull, der ligner Mads Petersens anden store vinderchance. 

Fra det øvrige program skal nævnes sæsondebut til John Gommans' Livi Nectar H M, der havde en fin sæson i 2022 som vinder eller anden i ni af sine 19 starter. Anden række på lørdag trækker fra i mulighederne for første sæsonsejr, men alle løb skal som bekendt køres først. 

Der er igen godt med heste til start på lørdag - tjek det selv via startlisten, som du finder ved at trykke her.