Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Bornholm fredag aften: Slide So Easy søger revanche

Feltet i golden league finalen Bornholms Brand Park 28 september 2019 Fotograf Torben Ager - Travfoto Bornholm TKA_1963
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
15. maj 2023 13:25

I denne uge prøver Bornholms Brand Park sig med fredagsløb med første start kl. 18.30. Og det er med et ganske varieret program. Kommer første sejr til Bornholm for Slide So Easy denne gang?

Af Claus Bossow

I denne uge griber Kr. Himmelfartsdag dejligt forstyrrende ind for mange, og efter ønske fra Bornholms Brand Park er denne uges løbsdag rykket lidt frem til fredag fra kl 18.30. Og mon ikke også den placering kan trække gæster til banen. 

Der er et ganske varieret prgram i vente bestående af flere forskellige klasser, ungdomsløb og montéløb, og så skal vi igen møde Slide So Easy, der ikke fik den bedste debut på banen. 

Fra sit inderspor blive den tidligere stjernehest fanget i lidt taktik og fik aldrig frit løb, men om det bliver anderledes denne gang, må være et åbent spørgsmål. Det er nemlig endnu engang blivet til indersporet bag startvognens vinger, men måske løser det sig bedre denne gang med startraketten Diamondwind i anden række. Anden række er også gældende for Cash Sali, der gør sin første start på Bornholm, men som på sine bedste dage er en sand raket på de første meter. 

Fra det øvrige program skal nævnes Frøns Hjortshøj, der er ubesejret efter tre starter i denne sæson, og meget tyder på et fjerde pletskud på fredag. Og så skal Bornholmer-hesten Godis La Marc igen i ilden. 

Som nævnt indledes fredagens program med første start kl. 18.30, og holder tidsplanen, vil aftenens sidste vinderkusk i 7. løb få overraskt sine blomster to timer senere. 

Du finder startlisten ved at trykke her