Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Borups Viking vinder med mindst mulig marginal foran Fantastic DesignFoto: Ole Hindby

Aarhus fredag: Sejrshesten Borups Viking på nyt togt

Borupsviking 170722 DSC 2434
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
15. maj 2023 15:52

Jydsk Væddeløbsbane skyder weekenden i gang via en let anretning fredag eftermiddag, hvor der bydes på et program med syv travløb. Og det spillemæssige holdepunkt ser igen ud til at være Årets Hest 2022, Borups Viking. 

Af Claus Bossow

Med hele 10 sejre i kun 17 starter i 2022 var svenskfødte Borups Viking en af landets absolutte sejrsslugere, og det blev da også til Årets Hest-titlen på favoritbanen i Aarhus. 

Efter en flot sejr i sæsondebuten ser Borups Viking ud til at skulle fortsætte sine togter også i 2023, og den stiller til start som favorit i fredagens JVB-program. Over 2300 meter og i et lille felt bliver det mange spilleres holdepunkt i V-spillene, og dette til trods for modstandere som Fox On The Run S og Freiherr Faust, der begge udstråler både form og klasse. 

Fra det øvrige program skal nævnes Skive-hesten Justlikejessejames, som for føtste gang prøves i Aarhus. Dens mor er som bekendt superhoppen Nobodybeatsthebeat, der befandt sig som en fisk i vandet på JVB, og med en frisk sejr fra Odense er Justlikejessejames klar til at indtage Aarhus også. 

Inden løbene skal i øvrigt staldkammeraten, Kriteriumsvinderen og en af favoritterne til sejren i Jydsk 4-årings GP og Derbyet, Howlingathemoon ud i et rutineløb for sin sædvalige kusk, Jan Dahlgaard. 

Som nævnt består fredagens program af syv løb med første start kl. 15.45, og du finder startlisten ved at trykke her