Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Hesteejerkortet gælder stadig på JVB

DSC02460
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
01. juni 2023 12:30

Alle ejere af heste til start på JVB fredag har modtaget en mail med mulighed for fire fribilletter. Der er tale om en af de sidste tests forud for lanceringen af Hestepakken, men de øvrige  hesteejerkort er stadig gældende.

Af Claus Bossow

Dansk Hestevæddeløb har gennem længere tid arbejdet med erstatningen for Hesteejerkortet – i en ny udgave kaldet Hestepakken.

Ganske snart vil vi kunne lancere det nye produkt, og aktuelt sker de sidste afprøvninger.

Derfor har alle ”tekniske repræsentanter” for hestene til start på fredag på JVB netop modtaget en mail, hvori de inviteres til løbsdagen og kan hente fire gratis entrébilletter via vores billetudbyder Tickster.

Mailen kan måske give anledning til lidt usikkerhed i forhold til dels JVB’s eget arrangement for netop hesteejere på fredag, dels om det gammelkendte hesteejerkort stadig er gyldigt.

Det vil også på fredag være muligt at få fri entré med et gyldigt hesteejerkort, så der er ikke ændret noget på dét punkt endnu.

Vi opfordrer dog til, at de hesteejere, der har modtaget en mail om fribilletter, aktiverer deres entrébilletter via Tickster, således at vi kan danne os et overblik over processen.

Vi beklager, hvis udsendelsen har givet anledning til spørgsmål. Og har du brug for mere viden, kan du sende en mail til Mads Poulsen via mp@danskhv.dk.