Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

BET25 Live sender på Pluto TV

Bet25 Heste Logo 00 4F
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
02. juni 2023 13:00

Danske hestevæddeløb skal ud til alle – derfor er der indgået aftale med Pluto TV. Dette oplyser Bet25 i en netop udsendt pressemeddelelse.

Af Redaktionen

Hermed pressemeddelelsen fra Bet25:

Brugerne af Pluto TV får fremover mulighed for at se trav- og galopløb. Bet25 Live er i den frobindelse blevet en fast del af Pluto TV.  

- Vi vil gerne have hestevæddeløb ud til et bredere publikum. Hvis vi skal vækste sporten og spillet, skal alle i Danmark - ung som gammel - kunne følge væddeløbssporten direkte på tv eller fra deres smartphone.  

- Det kan vi ved at dele signalet på Pluto TV, der er den nemmeste måde i verden at se TV på.  

- Det er gratis og kræver hverken login eller oprettelse af en konto. Man er i gang med det samme, siger marketingschef Anders Mørup fra Bet25. 

I forhold til livesignalet på Bet25’s hjemmeside er der 20-30 sekunders forsinkelse på Pluto TV. Det er rent teknisk, når man re-streamer signalet via platformen. Det skal man være opmærksom på, hvis man har til vane at spille helt frem til spilstop. 

- Vi har selvfølgelig også stadig signalet, som vi plejer, på bet25.dk, siger han. 

Pluto TV er en gratis app, der ikke kræver abonnement. Pluto TV kan downloades som app til telefonen og de fleste Smart TV, som Apple-tv, Sony, Samsung, Philips og Chromecast.  

- Det tog mig kun 10 sekunder, første gang jeg gik på, og så var jeg kørende, siger Anders Mørup. 

Udover danske væddeløb viser Bet25 Live også mange internationale løb – blandt andet er der hver lørdag fokus på løbene fra V75-spillet. Lørdag er der jackpot med 35 millioner kroner i syverpuljen. Det kan gøre din eftermiddag 25 gange sjovere. 

Gå til Pluto TV ved at trykke her

Se mere om Pluto-tv ved at trykke her.