Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Bette Nock og Jeppe Rask i opløbet - Skive 29.3.2021Foto: Flemming Andersen

Skive fredag: Formstærke Bette Nock mod ny sejr

Bette Nock Oploeb 29321
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. januar 2023 14:15

Ugens fredagsløb foregår i denne uge på Skive Trav, der byder på et ganske varieret program bestående af ni løb. Og det bliver med en frisk V75-vinder som dagens store favorit. Tjek op for prøve- og rutineløbet, hvor en derbyvinder er til start. 

Af Claus Bossow

Der blev vist masser af fine præstationer, da Racing Arena Aalborg var vært for V75-spillet i juledagene. En af de største var helt afgjort signeret Skive-hesten Bette Nock, der præsterede en 1.12-notering og blev belønnet med 50.000 kr. 

Jeppe Rask har sin reklamehest klar igen på fredag på hjemmebanen i Skive, og V5-finalen ligner på papiret en oplagt mulighed for, at Bette Nock kan hente karrierens 16. sejr - og trods spor 8.

Fredagens V5-spil indledes med et stayerløb over 2970 meter (!), og selvom der kun er skrevet seks heste til start, så ligner det vinderchance fra alle tre volter i form af Haut Doctor, Frodo Victory og Gangnam Style K. 

René Kjær er som bekendt tilbage i ilden efter sin skadespause. Successen udeblev på come back-dagen i Aarhus i sidste uge, men der er et par gode muligheder for revanche på fredag. Der venter fire opsidninger i Skive, og rent faktisk må alle fire regnes med en vis vinderchance, hvor hestene er Gold Ripasso, Giovanni E M, Marilyn og Hazy Brogård. 

Og for de tidligere gæster kan der være en idé i at lure mod ovalen fra kl. 15.10. Her er der nemlig gensyn med 2022-vinderen af Dansk Hoppe Derby, Golden C N, der er tilbage i regi Bent Svendsen - og nu med næsten en million på kontoen. 

Løbsdagens 1. løb afvikles som altid på en fredag kl. 15.45, og du kan se startlisten ved at klikke her