Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Ny aftale med leverandør af hegn og porte til Skive Trav.Foto: Flemming Andersen.

Opsætning af porte og hegn på Skive Trav

Skive Trav
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
10. januar 2023 11:55

I næste uge påbegyndes opsætning af porte og hegn, der som supplement til det allerede eksisterende, vil højne sikkerheden for heste, aktive og publikum.

Af Camilla Halldorsson

Et led i projekt Sikre Baner er indhegning af væddeløbsbanernes anlæg, herunder adskillelse af publikumsareal og staldområde samt selve løbsbanen.

Indhegningen er en nødvendighed for at undgå at uvedkommende kan forvilde sig ind på væddeløbsbanen, fx en løs hest fra staldområdet, men også den omvendte vej. At løse heste løber ud i maskinområdet, publikumsarealet eller ud i trafikken.

Indenfor første kvartal af 2023 færdiggøres indhegningen af Skive Trav efter indgåelse af aftale med Moosdorf Hegn A/S, der leverer porte hegn, der binder det allerede eksisterende hegn og bygninger sammen.

Det glæder direktør på Skive Trav, Carsten Terp, at man kommer helt i mål med indhegningen og kan opgradere med elektriske porte.

- At vi har med levende dyr at gøre, sætter store krav til sikkerheden. Og en komplet indhegning af banen er en stor del af det, understreger Terp.

Reglementet foreskriver et krav om 1,8 - 2 meter højt yderhegn, mens der til adskillelse af staldareal og publikumsområde skal anvendes hegn i højden 1,2 meter.