Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Bent Svendsen.Foto: Hesselborg Foto

Positive toner vedrørende Svendsens tophopper

Bent Svendsen
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
23. februar 2023 15:30

Der er meget godt nyt at berette om fra Team Bent Svendsen i øjeblikket. 

Af Mikkel Johansen

Det ligger langt fra til sjældenhederne, at Skive-træner Bent Svendsen er optimistisk, men der er ikke noget at sige til, hvis smilet er lidt ekstra stort i øjeblikket. 

Flere af staldens årgangshåb viser fremgang i øjeblikket, og især to hopper tilfredsstiller Svendsen på nuværende tidspunkt. Det drejer sig om treårige Jackie Wee samt fireårige Hoof Beats Newport:

- Jackie Wee træner aldeles fremragende, og jeg synes, den har udviklet sig meget over vinteren. Den har fået mange flere muskler på sig og er generelt bare blevet meget finere at sidde bagved. Det er virkelig en hest, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med i år. 

Jackie Wee blev erhvervet af Bare Hans A/S forud for en start i Opdrætningsløb Consolation. Et løb, som hesten vandt. Sidenhen har den ikke startet, og hvornår sæsondebuten skal finde sted er stadig uvist. 

Samme positive toner omfatter Hoof Beats Newport, som i fire starter for Svendsen hentede et par fjerdepladser som bedste resultater:

- Det var selvfølgelig skuffende, hvad hesten præsterede i fjor, men den er blevet opereret for en mus, og det virker bedre nu. Jeg tror, det har generet hesten mere end først antaget, så jeg har bestemt ikke mistet troen på den endnu.

Flower Dust 28/8 (3)

Flower Dust er endelig i gang igen efter langt ophold. Foto: Burt Seeger.

Den absolutte krølle på halen er, at hoppederby-vinderen Flower Dust har fået grønt lys af dyrlægen til at genoptage træningen:

- Der er selvfølgelig lang vej endnu, da hun har stået stille længe, men det er en skøn følelse at træne med hende igen. 

Afslutningsvis kunne Svendsen fortælle, at Golden C N var ramt af halsbetændelse ved starten i Skive d. 11. februar, men at den er medicineret for dette og træner tilfredsstillende igen.