Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Martin AndreasenFoto: Kjeld Mikkelsen

Initiativrig amatør står bag skolebesøg

Martin Andreasen
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
24. februar 2023 13:00

I forbindelse med løbsdagen mandag i Skive vil der blive aflagt et skolebesøg, som er arrangeret af hjemmebane-amatøren Martin Andreasen. 

Af Mikkel Johansen

En klasse fra friskolen i Karup vil komme på besøg på Skive Trav, når der mandag afvikles lunchløb. 

Skolebesøget er arrangeret af Martin Andreasen, som op til flere gange har haft besøg af selvsamme klasse på sin egen ejendom:

- Mine børn går på friskolen, og jeg har flere gange haft deres klasser forbi på vores egen hesteejendom. Jeg tænkte, det kunne være interessant for børnene at komme med ud på banen for at se rigtige væddeløb, fortæller han som baggrund for initiativet.

- Man håber selvfølgelig på, at nogle af børnene kan blive bidt lidt af det. Hvis bare ét barn synes, at det er en interessant oplevelse og måske efterfølgende får lokket sine forældre med en tur på travbanen, så synes jeg, at det vil være en kæmpe succes. 

20210424 153849

Banens direktør Carsten Terp har været med til at få besøget stablet på benene.

I samråd med Skive Travs direktør og skolelærerne har man fået skolebesøget op at stå. Carsten Terp fortæller følgende:

- Jeg synes, det er utrolig prisværdigt at se de aktive tage initiativ til at få nye folk ud på banen. Vi skal jo løfte i flok, og det er det her et rigtig godt eksempel på. 

Ved mandagens lunchløb har Martin Andreasen fået stillet en stald til rådighed, hvor kun hans startheste på dagen vil være:

- Vi vil jo gerne gøre det til en god oplevelse for alle og derfor har Martin fået sin egen stald på mandag.

- Fra ponyskolen vil Torben Grøn også komme for at fortælle lidt om ponysporten, og vi håber selvfølgelig på, at det eventuelt kan lokke nogle nye børn til, siger banens direktør afslutningsvis.