Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Jydsk Væddeløbsbane set fra sydFoto: Jens Thaysen

Følger løbene på 4000 kilometers afstand

_luftfoto
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
18. februar 2023 12:40

Knud Mønster gæstekører søndag for en “ferieramt” Henrik Lønborg på Jydsk Væddeløbsbane.

Af Niels Jørgensen

Ved søndagens løb på Jydsk Væddeløbsbane savnes både Henrik Lønborg og sønnen Michael Lønborg i startlisterne. Anledningen er, at de slikker sol under sydligere himmelstrøg, men lur os om ikke de kommer til at følge løbene på telefonerne.

Begge trænerstalde har nemlig flere heste til start og Knud Mønster er hentet til Århus som vikar bag fem heste for Henrik Lønborg. 

Blandt disse knytter den ferierende træner ikke mindst forventninger til Endless Dreams i signaturløbet Fastelavnsløbet over 2880 meter.

»Endless Dreams (6. løb) tror jeg har en chance. Han har tidligere været ud på denne distance og da var han anden. Jeg synes, at han gik godt senest i første start efter pause. Da sad han udvendigt meget af vejen, så jeg forventer at han er med i kampen her. Vinderchance,« sammenfatter Henrik Lønborg fra sydens sol.

Han tillægger også en anden af de Knud Mønster-kørte heste en vinderchance.

»Gaghan Frisco (3. løb) havde lidt problemer senest på en dårlig bane i Skive. Den “tabte et bagben” og fik en lille galop på, men var alligevel tredje og gik godt. En lille vinderchance,« vurderer Henrik Lønborg.

Læs Lønborg’ernes kommentarer angående søndagens øvrige startheste på Jydsk Væddeløbsbanes hjemmeside HER.

Bemærk at løbene indledes med V4-spil fra 1. løb kl. 12.45. Jydsk Væddeløbsbane er skandinavisk Lunch-bane og er derfor også vært for Lunch Dubbel-spillet (3.-4. løb) og siden en V5-omgang fra 5.-9. løb. Se baneprogrammet HER.