Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Opløb på Fyens Væddeløbsbane.

Fyn fredag: Fornemt program med mulige derbyheste

Oploeb Ovenfra Travheste
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
17. april 2023 14:41

Fyens Væddeløbsbane markedsfører sine fredagsløb bl.a. som "Fredag med fart på", og den ordlyd rammer lige i plet i denne uge. 11 velbesatte løb venter, og der er helt klart flere af årets derbyheste til start. 

Af Claus Bossow

Foråret er nu endelig kommet til landet, og inden for travsporten betyder det også, at årgangshestene titter frem som små blomster på engen. Og vi vover den påstand, at der er måske op til en håndfuld derbyheste anno 2023 til start fredag på Fyens Væddeløbsbane. 

Henrik Will fra Falster blev generet til galop i Kriteriet sidste år, men var heroisk derefter og har hele karrieren været blandt toppen af årgangen. På fredag tager ejer Hans Henrik Kristoffersen selv linerne, når hans stjerne lidt atypisk debuterer i et almindeligt amatørløb fra tillæg, men vær sikker på, at Henrik Will er klar. 

Det er helt sikkert også tilfældet med de syv fireårige hopper, der sætter hinanden stævne. Det bliver med Hoppekriterie-vinderen Halløjsa Vang som formodet favorit, men den skal helt sikkert gå op til sit bedste for at holde Steen Juuls Heimaey stangen. Sidstnævnte kommer med tre sejre i træk og har i modsætning til Halløjsa Vang og dennes staldkammerat Hello Stone løb i kroppen. 

Et fantastisk spændende program er i vente på Fyn, der som altid på en fredag indleder kl. 15.45, men se selv mere ved at trykke her