Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Aalborg og V65 tirsdag: Mulighed for pangstart

Aalborg Loeb 678X381
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
27. april 2023 16:49

Med masser af heste på den første danske V65-dag er betingelserne for at komme godt afsted bestemt til stede. Og for lige knap 2,4 mio. kr. er du sikker på seks rigtige. 

Af Claus Bossow

For den nette sum af 2.395.008 kr. vil du være sikker på at ramme seks rigtige, når Spar Nord Arena Aalborg tirsdag er vært for den første danske V65-omgang. Der er nemlig skrevet flotte 70 heste til start i de seks afdelinger af spilleformen, og et kryds ud for samtlige heste koster altså de næsten 2,4 mio. kr. 

V65-spillet indledes fra løbsdagens første fløjt via 1. løb, og derefter venter en række flotte løb, der ikke umiddelbart har en soleklar storfavorit. Dog kunne 2. afdelings Jubii Vang være et bud efter sin flotte debut, men tillæg for en trods alt urutineret hest indeholder altid visse risico. 

V65-5 handler om finalen i Ritha Lyngholms Hoppeserie og ser rigtigt spændende ud, og så afsluttes spilleformen af hele 14 heste, der i høj grad virker jævnbyrdige. 

Efter V65-spillet mødes de treårige hopper, hvor Jamaica Gardenia og Isabella C N igen sætter hinanden stævne, så alt i alt er en meget interessant løbsdag i vente. 

Du kan se startlisten ved at trykke her