Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Jeg tror Shenanigans vinder igen

Shenanigans_DSC_6989
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
04. oktober 2022 8:00

I aften afvikler Fyens Væddeløbsbane årets fire sidste galopløb. Første løb starter klokken 17 og er en del af en såkaldt kombidag, hvor der efterfølgende er fem travløb.

Af Henrik Brendholdt

Det er fire åbne handicaps som spillerne skal forsøge at løse i aften, hvor et af dem er det traditionsrige amatør/lærlinge løb Lensbaron Berners Mindeløb.

Den lokale amatørtræner Sussi Hald har haft en fn sæson, hvor hendes to startheste Shenanigans og Lemon, tilsammen har vundet fire løb. Begge starter på finaledagen og førstnævnte kan blive "Årets galophest" på Fyn, hvis det bliver til sejr i dag.

Så passerer den seksårige Footstepinthesand-søn nemlig lige akkurat den førende Northern Carlras (66 point). Shenanigans har 45 point, og får 21 point for en sejr samt et point for en start

Det er en optimistisk Sussi Hald der her fortæller

  -  Jeg tror Shenanigans vinder igen. Han blev lidt magelig senest, da han var alene i front, og han trak igen til slut da de kom. Han fik desuden er dårlig start, da han sprang skæv ud, da han er lidt bange for de andre. 

Staldkammeraten Lemon starter i tredje løb og får følgende ord med på vejen af sin træner.

  -  Skuffede senest, hvor han ikke ville skifte ben i første sving. Han blev behandlet i en kode efterfølgende.

  -  Han er i orden nu og har gået to små arbejder hvor han har været fin. Jeg vil ikke lige sige han vinder. Jeg tror Støjberg og Orkanen Torkdahl er de værste imod, slutter Sussi Hald af.

Lemon_vindercirkel 20. juliJ og J Schlawitz-afkommet Lemon, har haft en flot sæson med to sejre og en indtjening på 58.000 kroner.

Det ser ud til at championatskampene er afgjort

Meget skal ske på finaledagen hvis der skal rykkes rundt på stillingen i de forskellige championatskampe.

Lea Olsen er sikker på titlen som årets træner med en indtjening på 112.800 kroner. Nærmeste forfølgere Rikke Rohbach Bonde starter ikke på dagen.

Hos de professionelle ryttere er Nicolaj Stott i sikker føring med (5-0-1) i 14 ridt. Rafael De Oliviera er nærmest med 12 ridt (3-1-2), og skal vinde begge dagens ridt, samtidig med at Nicolaj ikke må få for mange placeringer i top tre.

Hos amatørrytterne er Kelvin C Belcourt i føring med 10 ridt (2-1-2). Her skal Melissa Vesterholm, seks ridt (0-2-1) vinde mindst to af sine fire ridt for at kunne passere den førende.

Lea OlsenLea Olsen tager trænerchampionatet på Fyn.