Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Felix Light lyste op og dansede banen rundt på en 1.13-tid. Foto: Flemming Andersen

Historien gentog sig

felix_light (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
03. oktober 2022 20:00

Morten Juul havde på ny en ren jubeldag på sin hjemmebane. Stalden hentede fire sejre i fem forsøg.

Af Mikkel Johansen

Der var lagt op til, at Morten Juul-stalden skulle få en god dag på hjemmebanen. Kun George Clooney var ikke gjort til favorit i sit løb. 

De øvrige fire startheste fra stalden var spillet til klare favoritter. Ja, de tre startende heste indenfor V4-spillet gav alle under to gange pengene. 

Hunter Dragon lagde for i V4-1. Love You-sønnen havde gjort comeback til løbene senest og var nu klar til igen at komme først over stregen. Den var assisteret af Birger Jørgensen, præcis som de næste to vindere var. 

hunter_dragon

Hunter Dragon tilbage på vinderpladsen.

Den næste i rækken var Kluivert Boko, som endelig fik byttet den seneste tids andenpladser ud med sejr. Den blev sendt afsted fra køen på bagerste langside og rundede feltet til sikker sejr. 

Hattricket til Juul/Jørgensen blev fuldendt af Felix Light. Der var tale om spids og slut-sejr for Zola Boko-sønnen, som nu har vundet ved sine seneste fire optrædener på hjemmebanen. Den vandt ukørt på 1.13,9/2060m - ganske imponerende!

Frosty Ice blev sidste vinder i Juuls kvartet, da denne kunne vinde Skive Amatørserie for Dennis Kristiansen. 

Ny open stretch-sejr til Lindhardt

For en uge siden kunne Christian Lindhardt køre først over stregen med Honey Lovely S B efter en optimal rejse i vinderhullet, hvorefter den dykkede indvendigt i slutfasen til kort, men sikker sejr. 

Det gentog sig denne mandag, da Lindhardt denne gang serverede Fighter K J samme løbsoplæg og præcis som tilfældet var ved seneste løbsdag, så kvitterede hesten med sejr.

fighter_kj

Fighter K J sikrede Lindhardt en ny hjemmebane-sejr.

Harald Dyhrberg har virkelig fået run på materialet igen. Han sejrede også via open stretch med Twins In A Harry, som aflagde sin maidenstitel i fjerde forsøg. 

Find de øvrige vindere på dagen samt repriser på Derby25 live