Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Go To Win The Game kommer efter pause, men..

go_to_win_the_game
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
03. oktober 2022 8:00

Go To Win The Game har ikke startet siden derbyweekenden og kan derfor mangle en udblæsning, men: “Hesten kommer med en misvisende resultatrække og er ikke uden chance i fejlfri udgave”, siger Martin Andreasen om sin Having Said That-søn. 

Af Mikkel Johansen

Det er langt fra en prangende resultatrække, som Go To Win The Game stiller til start med på hjemmebanen denne mandag. En fjerdeplads er bedste resultat indenfor de seneste fem starter. Dette på trods af, at den ved størstedelen af sine optrædener har været ganske betroet hos spillerne. 

Senest blev det til et nul på derbylørdagen, hvor hesten ellers havde perfekte forudsætninger i det afsluttende amatørløb. Som det dog var tilfældet for et flertal af de startende heste på dagen, blev det håbløse banelegeme en hæmsko for Martin Andreasens hest og den var tidligt væk med galop. 

Siden har Having Said That-sønnen ikke startet i løb, så ved mandagens opgave på Skive Trav er der tale om et mini-comeback. 

- Det er bare at glemme starten senest. Hesten fandt aldrig fæste i banen og var tidligt ude af løbet. Nu er vi tilbage på hjemmebanen, hvor den har gjort sine bedste løb, siger Martin. 

Et par ord på opgaven som du ser den?

- Den står selvfølgelig ikke for godt på pengene, men har omvendt et godt startspor i et lille felt. Samtidig bilder jeg mig selv ind, at distancen (2550m, red.) er en fordel, så det ser vel fornuftigt ud, hvis ellers hesten går fejlfrit.

- Vi har eksperimenteret lidt med balancen uden at ramme det rigtige, så nu går vi tilbage til en forspænding, som tidligere har fungeret. Det bliver et roligt oplæg, og så plejer der som regel at være en stærk sidste kilometer gemt i den. 

Sammenfattende siger han om chancen:

- Hesten kommer med en misvisende resultatrække og er ikke uden chance i fejlfri udgave. 

Parret starter i sjette løb, V5-4. 

I det afsluttende formløb starter bundstabile Amazone Shadow som staldens anden hest på dagen:

- Hun gør altid gode præstationer. Den korte distance trives hun egentlig godt på, men det kan blive svært fra 40 meter, hvis de kører godt til fra spids. En triochance. 

Se et baneprogram her. Første løb går 17.00.