Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Skive fredag: 100 heste skrevet til start

hunter_dragon
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
14. november 2022 15:05

Mere mere end 11 heste pr. løb i gennemsnit fredag eftermiddag i Skive er der masser at skyde efter for spillerne. Og sporten tegner bestemt også lovende. 

Af Claus Bossow

Makkerparret Morten Juul og Birger Jørgensen har også i år spillet førsteviolin ved et utal af løbsdage, og meget tyder på, at scenen kan være sat til samme forestilling på fredag. 

Et hurtigt kig ned over en startliste med masser af heste viser, at en håndfuld heste fra Juul og Jørgensen står med reel chance for en tur i vindercirklen. Det handler om Hunting Shadow, Isotope d'Am, Hunter Dragon, Frosty Ice og Kenzo Flevo - og også selvom det i flere tilfælde handler om anden række bag startvognen. 

Et par af fredagens løb er udskrevet efter amerikanerprincippet, og et af disse er forbeholdt de treårige heste under 40.000. Her er heste som Hugo Cæsar, Hush Money og førnævnte Hunting Shadow klar til at give hinanden et flot dyst. 

Senere handler det om et velbesat sprinterløb, hvor hopperne har fået en fordel i propositionen, og det skal blive spændende at følge de fireårige Ginai og Guardian Angel fra gode spor. Ginai havde ikke heldet på sin side, da de store penge blev fordelt i årgangssammenhæng, men en lille form for revanche kan måske komme på fredag. 

Alt i alt tegner det til en spændende løbsdag på Skive Trav, og hvor du kan se startlisten ved at trykke her