Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Søren Demant Andersen midt i EM-feltet

FARINELLI_HASTRUP_DSC_14. maj
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
28. maj 2022 22:40

EM for amatører er i gang på Mallorca, hvor de to første af fire afdelinger blev afviklet lørdag aften. Og selvom den danske deltager Søren Demant Andersen ikke opnåede de bedste placeringer på førstedagen, lever håbet endnu.

Af Claus Bossow

En 5. og en 10. plads var Søren Demant Andersens resultatet efter førstedagens to indledende løb i EM for amatører. Alligevel er intet afgjort endnu, eftersom jævnbyrdigheden har været utrolig stor.

Det er aktuelt den belgiske repræsentant, der fører konkurrencen med 19 point, der er taget via en 4. og en 5. plads. Søren Demamt Andersen ligger på en aktuel 8. plads, men med 13 point, så håbet er stadig lysegrønt.

- Min første køretur var faktisk fin, og den havde også lidt resultater inden løbet. Derimod var den anden hest slet ikke aktuelt og fra spor 13, så den burde faktisk have lavet noget andet, forklarer S'ren Demant Andersen på telefonen fra Mallorca.

- Jeg kender ikke ret meget til hestene i morgen. Det forlyder, at den ene vist en en rimelig hest, og fra spor 1 og spor 2 er jeg nødt til at være lidt optimistisk, slutter den fynslke amatør.

Lørdagens løb blev afviklet på Mallorcas hovedbane Son Pardo, mens det søndag aften foregår på banen i Manacor.